„A rendszer biztosítja, hogy naprakészek vagyunk, gyorsak vagyunk és a konkurenciát is megelőzzük - ez mind-mind fontos egy ilyen kiélezett világban.”

Dobos Katalin - Euronics Kft.

„Az e-Link fejlesztői nagyon sokat segítettek, hogy teljesen személyre szabott legyen a rendszer, minden tekintetben tudja támogatni a cég által kitűzött igényeket, célokat.”

Erdélyi Sándor - ÁBP Ápisz-BudaPiért Zrt.

referenciáink...

 

Kapcsolat

SPS Media Kft.

Tel: (+36 1) 696 - 0790
Fax: (+36 1) 696 - 0790
asp@elink.hu

Címünk

H-1023 Budapest
Árpád fejedelem útja 26-28.

térkép...

versenyelőnyt szolgáltatunk

   

biztonsági előnyök

  • A szervereknek és adatoknak otthont adó szerverpark fizikai védelmi rendszere magas biztonsági szintet nyújt.

  • Az e-Link ASP csökkenti az adatlopások kockázatát, mivel a felhasználókkal titkosított a kapcsolat, és mivel teljes rendszerhozzáféréssel kizárólag az adatbiztonságban és ügyfélmegtartásban maximálisan érdekelt SPS Media rendelkezik.

  • Az Oracle élenjáró résztvevője a biztonsági értékeléseknek, egyedül adatbáziskezelője 19 különböző biztonsági értékeléssel rendelkezik. Az ISO/IEC 15408-as rendszerben az Oracle Database 10g és Internet Application Server 10g termékek EAL4+ szintű biztonsági értékeléssel rendelkeznek. Összehasonlításként a Microsoft SQL Server 2008 az EAL1+ szintet teljesítette.**

  • Az Oracle az egyetlen szoftvergyártó, amely valódi, bizonyított és megfizethető megoldást nyújt a folyamatos rendelkezésre állásra; a Real Application Clusters megoldást 15 000 cég használja világszerte, köztük ügyfeleink is.

** Forrás:

Az Oracle biztonsági értékelései

ISO/IEC 15408 (Common Criteria) értékelt adatbázis-kezelők