„A rendszer biztosítja, hogy naprakészek vagyunk, gyorsak vagyunk és a konkurenciát is megelőzzük - ez mind-mind fontos egy ilyen kiélezett világban.”

Dobos Katalin - Euronics Kft.

„Az e-Link fejlesztői nagyon sokat segítettek, hogy teljesen személyre szabott legyen a rendszer, minden tekintetben tudja támogatni a cég által kitűzött igényeket, célokat.”

Erdélyi Sándor - ÁBP Ápisz-BudaPiért Zrt.

referenciáink...

 

Kapcsolat

SPS Media Kft.

Tel: (+36 1) 696 - 0790
Fax: (+36 1) 696 - 0790
asp@elink.hu

Címünk

H-1023 Budapest
Árpád fejedelem útja 26-28.

térkép...

e-Link ASP demó
e-Link ASP Vezetői Információs Pult
Az e-Link Vállalatirányítási rendszer dinamikus riport rendszere, amely támogatja a mélyrefúrási technikát, valamint az interaktív riportkészítési lehetőséget. A VIP demó bemutat néhányat az elérhető grafikonok és riportok közül.
kattintson ide az alkalmazás elindításához
e-Link ASP Vállalatirányítási rendszer
A díj nyertes ERP rendszer menü struktúrája, valamint alkalmazásának képernyői. A valós idejű demó rendszer, valamint az e-Link ASP iparág-, és terület-specifikus moduljai személyes egyeztetés után -a díjtalan igényfelmérést követően- lehetséges kipróbálni.
kattintson ide az alkalmazás elindításához
e-Link CRM
Az e-Link Vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer. A modul rendelkezik VOIP interfésszel, így közvetlenül a rendszerből küldhet SMS -t, kezdeményezhet telefon hívást, amelyek kampányhoz, megkereséshez, üzleti lehetőséghez kapcsolódhatnak. Microsoft Outlook formátumú meeting request kezelés szintén támogatott.
kattintson ide az alkalmazás elindításához
e-Link BI Üzleti intelligencia rendszer
Az e-Link BI az e-Link mobil vállalatirányítási-rendszerre épülő üzleti intelligencia rendszer, amelynek technológiai alapjait az Oracle Business Intelligence Suite képezi. Az e-Link BI megfelelő alapot biztosít az egész vállalatra kiterjedő, akár több adatbázisra épülő már meglévő üzleti alkalmazások és adatok információinak feldolgozására.
kattintson ide az alkalmazás elindításához
e-Link ASP Teljesítmény teszt
Az e-Link ASP kiszolgálóinak sebesség tesztje. Lehetőséget adunk különböző lekérdezések futtatására, valamint a találatok megjelenítésére 1.000.000 rekordot tartalmazó adatbázisból. A teljesítmény teszt reprezentálja az adatbázis-, és alkalmazás-szerverek és magának az e-Link ASP vállalatirányítási rendszernek a sebességét. (javasoljuk a teszt alkalmazás 3G mobil eszközökről történő tesztelését is)
kattintson ide az alkalmazás elindításához
Az elinduláshoz igény esetén telefonos támogatást nyújtunk. Keressen minket az (+36 1) 696 - 0790 telefonszámon!

Sok sikert kívánunk rendszerünk megtekintéséhez!

Üdvözlettel,
e-Link ASP Team