„A rendszer biztosítja, hogy naprakészek vagyunk, gyorsak vagyunk és a konkurenciát is megelőzzük - ez mind-mind fontos egy ilyen kiélezett világban.”

Dobos Katalin - Euronics Kft.

„Az e-Link fejlesztői nagyon sokat segítettek, hogy teljesen személyre szabott legyen a rendszer, minden tekintetben tudja támogatni a cég által kitűzött igényeket, célokat.”

Erdélyi Sándor - ÁBP Ápisz-BudaPiért Zrt.

referenciáink...

 

Kapcsolat

SPS Media Kft.

Tel: (+36 1) 696 - 0790
Fax: (+36 1) 696 - 0790
asp@elink.hu

Címünk

H-1023 Budapest
Árpád fejedelem útja 26-28.

térkép...

kapcsolat

Tel: (+36 1) 696 - 0790

Fax: (+36 1) 696 – 0790

@: asp@elink.hu

Címünk:
H-1023 Budapest
Árpád fejedelem útja 26-28.

 

SPS Media Kft.

Az SPS Media Kft. fejlesztői csoportja 1998 óta dolgozik együtt, a jelenlegi társasági formát 2001-ben hívtuk életre. Fő tevékenységi területünk a versenyelőnyt biztosító üzleti informatikai megoldásfejlesztés, amit a világ legnagyobb üzleti szoftvercége, az Oracle Corporation technológiai termékeire alapozunk.

e-Link vállalatirányítási termékcsaládunk forráskódja és a teljes know-how az SPS Media Kft. tulajdonában van. Rendszereink bevezetése során komplex szolgáltatást nyújtunk a tanácsadástól az oktatáson és bevezetésen át a terméktámogatásig, és ügyfeleink egyedi igényeinek teljesítéséig.

Szakembereink tudását az Oracle Hungary Kft is elismeri és hasznosítja: cégünk kezdettől fogva a gyártó hivatalos oktatási partnere.

Az SPS Media Kft. alakulásának évétől kezdődően minden évben nyereséges stabil, folyamatosan növekvő vállalkozás. Az innovatív fejlődésnek köszönhetően ügyfélkörünk folyamatosan bővül.

e-Link installációk száma

   

e-Link felhasználók száma