„A rendszer biztosítja, hogy naprakészek vagyunk, gyorsak vagyunk és a konkurenciát is megelőzzük - ez mind-mind fontos egy ilyen kiélezett világban.”

Dobos Katalin - Euronics Kft.

„Az e-Link fejlesztői nagyon sokat segítettek, hogy teljesen személyre szabott legyen a rendszer, minden tekintetben tudja támogatni a cég által kitűzött igényeket, célokat.”

Erdélyi Sándor - ÁBP Ápisz-BudaPiért Zrt.

referenciáink...

 

Kapcsolat

SPS Media Kft.

Tel: (+36 1) 696 - 0790
Fax: (+36 1) 696 - 0790
asp@elink.hu

Címünk

H-1023 Budapest
Árpád fejedelem útja 26-28.

térkép...

versenyelőnyt szolgáltatunk

   

üzleti előnyök

  • Az e-Link Online Kisker modulja az első magyar online kiskereskedelmi rendszer, amely APEH pénztárgép forgalmazási engedéllyel rendelkezik.* A pénztárgépek közvetlenül a vállaltirányítási rendszerből dolgoznak, így minden tranzakció valós időben, késedelem nélkül jelentkezik.

  • Valós idejű rendszerünk ügyfeleinknek valós idejű kontrollingot, feszesebb beszerzés- és likviditástervezést tesz lehetővé.

  • Lényegesen kisebb adminisztrációs teher (pályázatokhoz viszonyítva), ehhez kapcsolódó ráfordítás megtakarítás, kisebb terhelés a szervezeten.

  • Egyszerűbb döntéshozatal: mivel egyszerűsödnek a projekthez kapcsolódó licencelési, szerződési, pénzügyi, eljárási kérdések, feladatok és kockázatok, könnyebb és egyszerűbb az előkészítési és döntéshozatali folyamat.

  • A szolgáltási konstrukcióból adódóan egyértelmű és folyamatos motivációnk a magas színvonalú szolgáltatásra, ami kisebb kockázatot jelent Önöknek.

  • Egyszerűbb szoftvervagyon menedzsment: a szolgáltatási forma révén nem szükséges szoftverlicenceket beszerezniük, illetve bővíteniük, ezekről mi gondoskodunk.

 

*  Forrás:

APEH 

Engedély kategória: Érvényes forgalmazási engedélyű pénztárgépek

Engedély szám: 861

Típus megnevezés:E-LINK, Black CAT, EN-EU, e-Link kisker. szoftverrel

Engedély dátuma: 2011.10.03

Érvényességi határidő: 2014.09.30

Forgalmazó: SPS MÉDIA KFT.