„A rendszer biztosítja, hogy naprakészek vagyunk, gyorsak vagyunk és a konkurenciát is megelőzzük - ez mind-mind fontos egy ilyen kiélezett világban.”

Dobos Katalin - Euronics Kft.

„Az e-Link fejlesztői nagyon sokat segítettek, hogy teljesen személyre szabott legyen a rendszer, minden tekintetben tudja támogatni a cég által kitűzött igényeket, célokat.”

Erdélyi Sándor - ÁBP Ápisz-BudaPiért Zrt.

referenciáink...

 

Kapcsolat

SPS Media Kft.

Tel: (+36 1) 696 - 0790
Fax: (+36 1) 696 - 0790
asp@elink.hu

Címünk

H-1023 Budapest
Árpád fejedelem útja 26-28.

térkép...

Vállalatirányítási rendszer

   

Az e-Link ASP-vel egy kézből nyújtjuk saját, díjnyertes ERP megoldásunkat, mi üzemeltetjük azt, és mi biztosítjuk a szükséges hardver- és szoftverkörnyezetet.

A vállalatirányítási rendszerek többségénél a működésért együtt, megosztva felel az ügyfél és a megoldásszállító. Az ügyfél üzemelteti a rendszert, és szerzi be a hozzá szükséges hardvert és szoftvereket; a megoldásszállító ehhez támogatási, hibaelhárítási szolgáltatást nyújt. Ebben a modellben több olyan kompromisszumot vállalnak a szereplők, amelyek gátolhatják az ügyfél eredményességét: 

  • Az ügyfél informatikája nem üzemeltetheti olyan hatékonyan a rendszert, mint annak fejlesztői. A hibák elhárítása lassabban történik.
  • Az olcsón elvállat bevezetés közben kiderülő hiányosságokat utólag drágán megfizettetik az ügyfelekkel, akik futhatnak befektetésük után. 
  • A hardver és szoftverbeszerzések, a kiszállítások hetekig, hónapokig húzódhatnak. Ez adminisztrációs, valamint menedzsment ráfordítást igényelnek, és számos hibalehetőséget hordoznak magukban.
  • Idővel elégtelenné válik a hardver teljesítménye, de az ügyfél nem tud, vagy nem éri meg új hardvert vásárolnia.

Az e-Link ASP szolg&a